Firma Profili

1990 yılında kurulan firmamız Mersinde profesyonel şehir içi ve şehirler arası ambalajlı ve sigortalı evden eve taşımacılığı başlatan ilk kuruluştur. 20 yılı geçen tecrübemizle beraber başta Mersin olmak üzere, Erdemli, Silifke, Anamur, Tarsus ve diğer ilçelerdeki tüm Çukurova halkına hizmet veriyoruz.

Biriken tecrübemize gelişen teknolojiyi de adapte ederek ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TAŞIMACILIK sistemi ile sizlerin en büyük korkusu olan ev taşıma sürecini sizler için mümkün olduğunca rahat ve keyifli hale getirmek adına tüm gücümüzle çalışıyoruz.
Şehir içi ve Şehirler arası evden eve taşımacılıkta gelişmiş lojistik ağımızla sizlere çok daha hızlı ve ekonomik şekilde hizmet sunuyoruz.

Firmamız bünyesinde bulunan profesyonel ekibimiz taşıma öncesi evinizde ekspertiz yaparak gerekli taşıma planını hazırlar ve ardından yeterli sayıdaki personel ile büyük bir titizlikle eşyalarınızı paketleyerek taşımaya hazır hale getirir. Paketlenen eşyalar ASANSÖR ile taşınarak yeni adresinde tekrardan kurulur ve kullanımınıza hazır halde size teslim edilir.

Yaptığımız tüm taşımalar sigorta kapsamındadır ve olası bir aksilikte tüm hasar sigorta tarafından karşılanır. Uçar Nakliyat yılların tecrübesi ile size mükemmel bir hizmet sunar ve sorunsuz bir taşınmayı taahhüt eder.

  

Hakkımızda

Mersinde ilk defa profesyonel şehir içi ve şehirler arası ambalajlı ve sigortalı evden eve taşımacılığını başlatan firmamız 20 yıldan uzun süredir sektörde siz müşterilerimize hizmet vermektedir. Profesyonel – deneyimli ekibimiz ve gelişen teknoloji ile beraber ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TAŞIMACILIK sistemi ile taşınma işlerinizi çok daha sürede ve sorunsuz olarak yapmaktayız.

Mersinin ilk evden eve taşımacılık firması UÇAR NAKLİYAT olarak şehirler arası taşımacılıkta da tamamen kendi araçlarımız ve kendi personelimiz ile hizmet vermekteyiz. Bu hizmetimiz sayesinde eşyaları paketleyen ve yükleyen kişiler ile indiren ve kuran kişiler aynı olduğundan eşyaların gideceği şehirdeki yaşanabilecek sorunları da ortadan kaldırmaktayız.

Firmamız H1 ve K3 yetki belgelerine sahiptir.

Yaptığımız tüm şehir içi ve şehirler arası taşımalar sigorta kapsamındadır ve meydana gelebilecek tüm hasarlar firmamızca karşılanır.